Comprar la Grossa amb la nova normalitat

I a tu, de quina part et toca? Ets treballador, autònom, empresari, mare o pare, àvia o avi; o fins i tot, has estat o estàs malalt per la maleïda COVID-19? Comprar la Grossa amb la nova normalitat del Covid 19, de moment serà la unica solució per jugar a la grossa. A la Grossa de Campdorà t’expliquem com fer-ho.

Els dies passen, el virus segueix aquí i tothom preocupat per la part que li toca.

Com bé sabem, aquest virus no només afecta els nostres pulmons, sinó que afecta també molt greument a la nostra salut mental, a la nostra economia, a l’educació de les nostres filles i fills o néts i nétes… 

De ben cert no hi ha res més greu que pel que estem passant, però sabeu què? Que no n’hi ha prou en conscienciar-nos i quedar-nos de braços plegats. La situació és la que és i aquesta per l’instant no canviarà. Però, respectant les normes de seguretat en tot moment; ens podem ajudar i entre tots fer una pinya. Al final ens en sortirem.

Des de la Grossa de Campdorà us animem a seguir amb la mateixa il·lusió i esperança de cada any per comprar la Grossa amb la nova normalitat

D’una banda, perquè la nostra botiga online ja està llesta com cada any, podeu jugar en format electrònic sense comissions extres, o rebre la loteria a casa.

Participacions de la Grossa amb la nova normalitat

A part de comprar la Grossa amb la nova normalitat també es possible fer per aquelles entitats, associacions i clubs que vulguin fer participacions ja les poden sol·licitar online amb la possibilitat de retornar tot el que no hagin venut. Són moltes les entitas que enguany no saben com serà la seva activitat,  per això a La Grossa de Campdorà assumirem aquest cost i facilitar que obtingueu quants més ingressos millor, ja que amb la venda de les participacions podeu fer una doble promoció: una d’imatge d’entitat i poder arribar a més públic, i una altra econòmica amb el benefici que us reporta el donatiu de la venda i el possible premi a repartir

D’altra banda, perquè des de la Grossa de Campdorà no perdem mai l’esperança. Ni amb la COVID-19 ni sense ella. Nosaltres mirem endavant afrontant el que ve sense mirar-ho en forma de problema, ho veiem com un gran repte. La por no ha d’existir en cap àmbit!

Exacte, el que has llegit… Tenim botiga online oberta, amb enviaments a domicili i amb la possibilitat de jugar online sense cap comissió. A més a més, teniu  l’opció de retornar el que no s’hagi venut totes aquelles participacions per entitats, clubs i associacions… Els costums no haurien de canviar mai; juga a la Grossa de Campdorà!!!

 

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?