LA GROSSA LLEIDA

A través de la pàgina web amb un servei òptim i eficient es poden comprar dècims de La Grossa Lleida.

Tenim l’honor de dir que, la Grossa de Campdorà és la que més premis reparteix i compta amb milers de clients repartits pel món sencer.

Alguns dels premis que hem tingut la sort de repartir són el 31 de desembre de 2017  un primer premi de la Grossa de Cap d’Any amb més de 8,5 milions d’euros i el 2016 també vam repartir el segon premi valorat en 2,6 milions d’euros.

BITLLETS A L’ATZAR DE LA GROSSA LLEIDA

TERMINACIONS   0 · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9

COMPRA NÚMEROS ENTERS LA GROSSA LLEIDA

ESPECIAL NÚMEROS ENTERS A LLEIDA

Pots comprar números sencers de la Grossa aquí. Un número sencer de la Grossa Lleida, està compost per 45 bitllets.

BUSCAR UN NÚMERO EN CONCRET

Introdueixi a continuació la seva terminació o número desitjat.


Warning: include(/home/customer/www/lagrossacatalana.es/public_html/wp-content/plugins/yith-woocommerce-ajax-search/templates/yith-woocommerce-ajax-search-wide.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/customer/www/lagrossacatalana.es/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-core-functions.php on line 345

Warning: include(): Failed opening '/home/customer/www/lagrossacatalana.es/public_html/wp-content/plugins/yith-woocommerce-ajax-search/templates/yith-woocommerce-ajax-search-wide.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/php74/pear') in /home/customer/www/lagrossacatalana.es/public_html/wp-content/plugins/woocommerce/includes/wc-core-functions.php on line 345

COMPRAR LA GROSSA LLEIDA

Encara no tens el teu número de La Grossa Lleida?

Descobreix com pots comprar els teus números en línia, sense moure’t de Lleida, amb tota la tranquil·litat de la Grossa de Campdora.

Et vull recordar que des de l’any 2010 som membres associats de Loteries de Catalunya i estem autoritzats a comercialitzar i vendre els seus productes de la Grossa. Totes les vostres apostes queden dipositades a la caixa forta d’una entitat bancària i l’endemà del sorteig es pagaran els premis als vostres números de compte. 

Disposem de dos sistemes de venda: el tradicional amb l’enviament de bitllets de loteria a domicili o el sistema electrònic. En els dos casos, el preu del bitllet és de 10 euros, exactament igual que si véns a comprar-los en el nostre punt de venda autoritzat. Recorda que pots comprar la Grossa de Cap d’any fins al dia anterior al sorteig.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?