Comprar la Grossa és una tradició

Comprar la Grossa és una tradició. Tres de cada cinc catalans juguen a la Grossa almenys un cop l’any, segons les estadístiques. Això és molta gent! No obstant això, no hi ha dos jugadors de loteria iguals: uns juguen en ocasions assenyalades mentre que altres ho fan cada setmana; I tu amb quin t’identifiques?

Comprador de la Grossa: L’Ocasional

Jugues a la loteria molt poc, només compres la Grossa per no ser l’únic de l’empresa que no té el mateix bitllet. Saps que les probabilitats de guanyar la loteria són reduïdes, però no vols se la cara trista de l’empresa el dia 31.

Comprador de la Grossa: el pacient

Ets dels que pensa que, qui la segueix, l’aconsegueix. Cada setmana tires la 6/49 i també compres la Grossa de Sant Joan i de Sant Jordi. Saps que al final et tocarà! Tens el pensament que per una petita part comprar la Grossa és una tradició.

Comprador de la Grossa: el supersticiós

Fas tot el possible per atraure la sort: tries números bonics, dates assenyalades, i números que són importants per tu. Sols comprar els bitllets amb bastant previsió i no esperes els últims dies.

Comprador de la Grossa: el calculador

Per a tu, guanyar la loteria és una qüestió d’estadística. Per això tries amb cura els teus números i combinacions, revises els números més premiats o que surten més sovint, dissenyes apostes múltiples per augmentar les teves possibilitats … Fins i tot tens un Excel amb tots els números que han sortit.

Comprador de la Grossa: el social

A tu el que t’agrada és compartir la il·lusió de la loteria amb la família, amics, companys del treball o la parròquia del bar en què esmorzes cada matí. Sols comprar participacions d’entitats per col·laborar i si toca benvingut sigui. Tu sents que comprar la Grossa és una tradició

Sigui quin sigui el teu perfil ja pots comprar la Grossa o fer les participacions de la Grossa per la teva entitat. No trobaràs millor lloc que a la Grossa de Campdorà

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?