Comprar la Grossa online en llocs segurs.

Hi ha coses que mai canvien, una d’elles és que la seguretat a internet ens importa.

En primer lloc, a l’hora de buscar pàgines web on poder comprar la Grossa online, moltes vegades ens deixem portar pel destí, comprant aquest número que hem vist en algun lloc, o per casualitat, jugant el primer número que està disponible. No obstant això, quan es tracta de la seguretat a Internet, un no li agrada deixar res en mans del destí. Per la qual cosa és important Comprar la Grossa online en llocs segurs.

La majoria d’usuaris abans de completar una compra li dona molta importància a uns seguits de requisits que ha de tenir qualsevol comerç en línia:

Té una navegació segura per poder Comprar la Grossa online en llocs segurs.

Un indicador que la pàgina és segura per comprar és comprovar la barra d’adreces. Si l’adreça de la botiga en línia, es mostra a la part superior un cadenat, indicarà que la informació està xifrada podreu Comprar la Grossa online segura.

Saps a qui li estàs comprant la Grossa?

Que la web estigui correctament identificada, és a dir, que sigui fàcil saber quina és l’empresa propietària de la web i quins són els seus contactes (telèfon i correu electrònic) per poder comunicar-se amb l’entitat en cas que sigui necessari resoldre qualsevol dubte o incidència. Un dels indicatius per poder Comprar la Grossa online en llocs segurs.

Saps com Comprar la Grossa online en llocs segurs?

És per això que a la Grossa de Campdorà no volem deixar res en mans del destí, és per això que estem especialment atents a la protecció de dades i a la custòdia dels bitllets jugats en format en línia. És important, remarcar que tots els números van lligats al seu número de sèrie, no obstant això, la majoria de webs que  venen per internet loteria la Grossa no estan complint requisits tan bàsics com aquest. És per això que si vols loteria de la Grossa de forma segura, actualment és possible amb nosaltres.

Prova d’això és que l’any 2016 vam repartir el segon premi de la Grossa valorat en 2,6 milions d’euros i l’any 2017 el primer premi valorat amb 8 milions d’euros i tots els aposta’ns van cobrar el premis amb un termini màxim de 10 dies posteriors al sorteig.

En concret La Grossa de Campdorà, registra un nombre ínfim d’incidències, ja que, davant qualsevol classe de consulta, sempre es tracta amb la major brevetat possible.

Aquesta predisposició a l’escolta activa, converteix a La Grossa de Campdorà en un referent en la gestió de l’adquisició digital de loteria i especialment de la loteria de La Grossa de Cap d’Any. Per això podeu con Comprar la Grossa online en llocs segurs.


Per últim, no et quedis sense el teu bitllet, per lo que ves a Comprar la Grossa amb nosaltres!
keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?