Comprar la grossa és una tradició

COMPRAR LA GROSSA
BARCELONA

A través de la pàgina web es poden comprar dècims de La Grossa desde Barcelona i desde qualsevol altre lloc del món amb un servei òptim i eficient. Actualment, la Grossa de Campdorà és la que més premis reparteix i compta amb milers de clients repartits pel món sencer. El 31 de desembre de 2017 vam repartir el primer premi de la Grossa de Cap d’Any amb més de 8,5 millons d’euros i el 2016 també vam repartir el segon premi valorat en 2,6 milions d’euros.

segon premi de la grossa

Ets de Barcelona?

Encara no tens el teu número de La Grossa?
Ara ja pots comprar els teus números en línia, sense moure’t de Barcelona, i amb tota la tranquil·litat de la Grossa de Campd’Ora, des de l’any 2010 som membres associats de Loteries de Catalunya i estem autoritzats a comercialitzar i vendre els seus productes. Les apostes queden dipositades a la caixa forta d’una entitat bancària i l’endemà del sorteig es pagaran els premis als vostres números de compte. Disposem de dos sistemes de venda: el tradicional amb l’enviament de bitllets de loteria a domicili o el sistema electrònic. No obstant, en els dos casos el preu del bitllet és de 10 euros, exactament igual que si véns a comprar-los en el nostre punt de venda autoritzat.

COMPRAR NÚMERO ENTER
DE LA GROSSA A BARCELONA

Pots comprar números sencers de la Grossa aquí. Un número sencer de la Grossa de Cap d’Any, està compost per 45 bitllets.

BUSCAR UN Nº EN CONCRET

Introdueixi a continuació la seva terminació o número desitjat

Punt de venta de la grossa
Menú
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?