LA GROSSA BARCELONA

A través de la pàgina web es poden comprar dècims de La Grossa Barcelona i des de qualsevol altre lloc del món amb un servei òptim i eficient.

Actualment, la Grossa de Campdorà la nostra web i restaurant és la que més premis reparteix i a més compta amb milers de clients repartits pel món sencer. La sort va fer que el 31 de desembre de 2017 repartíssim el primer premi de la Grossa de Cap d’Any amb més de 8,5 millons d’euros i la història es repeteix el 2016 també vam repartir el segon premi valorat en 2,6 milions d’euros.

BITLLETS A L’ATZAR DE LA GROSSA DE BARCELONA

TERMINACIONS   0 · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9

COMPRA NÚMEROS ENTERS LA GROSSA A BARCELONA

ESPECIAL NÚMEROS ENTERS A BARCELONA

Pots comprar números sencers de la Grossa aquí. Un número sencer de la Grossa Barcelona, està compost per 45 bitllets.

BUSCAR UN NÚMERO EN CONCRET

Introdueixi a continuació la seva terminació o número desitjat.

COMPRAR LA GROSSA A BARCELONA

Encara no tens el teu número de La Grossa Barcelona?

Ja pots comprar els teus números online, sense moure’t de Barcelona. A més pots estar ben tranquil, ja que la Grossa de Campdorà, som membres associats de Loteries de Catalunya des del 2010 i estem autoritzats a comercialitzar i vendre els seus productes.

Les vostres apostes queden dipositades a la caixa forta d’una entitat bancària i un cop fet el sorteig l’endemà es pagaran els premis als vostres números de compte.

Potser et preguntes de quins sistemes per comprar la grossa disposem: el tradicional amb l’enviament de bitllets de loteria a domicili o el sistema electrònic. En els dos casos, el preu del bitllet és de 10 euros, exactament igual que si vens a comprar-los en el nostre punt de venda autoritzat. Recorda que pots comprar la Grossa de Cap d’any fins al dia anterior al sorteig.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?