Com saber si un bitllet de la Grossa és fals ?

Quan el sorteig de la Grossa de Cap d’Any es va acostant, més gran és el nombre persones i que decideixen provar sort per poder obtenir La Grossa. No obstant això, molts ciutadans es troben davant del gran dilema any rere any i és comprar un bitllet de la Grossa que sigui fals. Loteries de Catalunya és l’encarregada d’utilitzar certs components de seguretat per poder verificar quan un bitllet és fals i quan no. Un cop s’ha decidit el disseny dels bitllets de la Grossa,  és Loteries de Catalunya qui realitza totes aquestes tasques per tal d’evitar possibles fraus. Els bitllets es fabriquen amb un paper especial, i a més a més tots porten un codi de barres per tal de poder identificar on esta vàlidat aquell bitllet en tot moment. Mai hi ha dos bitllets de la Grossa idèntics, tots poden identificar segons on s’hagin fabricat i en quina màquina. Saber si un bitllet de la Grossa és fals, es realtivament fàcil.

Els bitllets de la Grossa és poden comprar als punts de venda autoritzats de Loteries de Catalunya. Pel sorteig de Sant Jordi i Cap d’Any, també es poden comprar els bitllets als supermercats Bonpreu, Caprabo i Carrefour.

Si els bitllets de la Grossa els compreu per internet, comprobeu que la web sigui segura i que tingui un telèfon de contacte i una ubicació. A la Grossa de Campdorà la seguretat és primordial. El preu del bitllet de la Grossa és de 10 euros, si mai veieu preus inferiors o amb descompte desconfieu. A més a més, falsificar un bitllet de loteria de la Grossa és un delicte castigat penalment.

2 comentaris.

  • Hem comprat el núm. 34479 de la Grossa de Cap d’Any i el número 9 està imprès molt separat.

    Voldria saber si és correcte.

    Gràcies

Menú
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?