¿Com fer participacions de la Grossa?

Són moltes les associacions, empreses i entitats que aquest any han fet participacions de la Grossa.

¿Com es fan les participacions de la Grossa?

Amb la Grossa de Campdorà us farem la reserva dels números, el disseny totalment personalitzat i la impressió dels talonaris sense cap cost. A més a més, tots els nostres dissenys són personalitzats i no tenen res a veure amb els models estàndards fets per Loteries de Catalunya.

Un cop fet la impressió dels talonaris us les enviarem i ja podeu començar a vendre les vostres participacions de la grossa.

¿Quan hem de comunicar la loteria de la Grossa que ens quedem?

Entre el 15 i el 22 de desembre, ens haureu de dir quina és la quantitat de loteria que us voleu quedar.

¿Com hem de tornar la loteria de la Grossa que no ens volem quedar?

Tornar la loteria de la Grossa és molt fàcil, l’únic que haureu de fer és estripar totes aquelles butlletes que no s’han venut.

Recordeu que han de ser múltiples de 10 euros (ja que un número de la Grossa són 10 euros) per número jugat. No podem tornar nombres decimals sinó que han de ser enters.

Per exemple, una entitat que juga a 4 números, hauria de dir-nos la quantitat venuda sempre amb múltiples de 40 (4 números x 10 euros per bitllet de la grossa). Si fos una entitat que jugues a 10 números hauria de dir la quantitat que es queda sempre amb múltiples de 100 euros i així successivament…

¿Com es farà el pagament de les participacions de la Grossa?

Els cobraments i pagaments de la loteria els farà directament Loteries de Catalunya.

Un cop ens hageu dit la quantitat venuda, Loteries de Catalunya us girarà un rebut bancari al compte bancari que ens haureu indicat i us enviaran un certificat assegurant que els números estan guardats. Si teniu algun premi, Loteries de Catalunya us pagarà directament al compte bancari de l’entitat.

Ja podeu sol·licitar les participacions de la Grossa de Cap d’Any  si vols comprar la Grossa de Cap d’any també disponible

Alguns exemples de participacions de la Grossa 2019

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?