¿On es cobren els Premis de la Grossa?

Al nostre blog, avui us volem parlar d’on cobrar la Grossa. Aquestes són totes les possibilitats que teniu en cas de ser un dels afortunats amb algun premi de la Grossa.

¿On cobrar la Grossa de Nadal?

Si has sigut un dels afortunats de ser premiat et preguntaràs; ¿La grossa de Cap d’Any on es cobra?

  • Els premis de fins a 120 € es paguen a qualsevol  punt de venda i que dispongui de terminal. De forma opcional, poden pagar premis de fins a 1.000 €. Al nostra punt de venda us pagarem sempre premis de fins a 1.000 € tant si heu comprat el bitllet amb nosaltres com a un altre lloc.
  • Els premis superiors a 120 € i fins a 150.000 € es paguen a CaixaBank o a l’Oficina d’Atenció, Informació i Pagament de Premis. A més a les oficines de CaixaBank premis de més de 50 euros també els pagaran.
  • Els premis superiors a 150.000 € només es paguen CaixaBank o l’Oficina d’Atenció, Informació i Pagament de Premis.
  • A l’Oficina d’Atenció, Informació i Pagament de Premis (Gran Via de les Corts Catalanes, 639, 08010) es paguen tots els premis.
  • Si has jugat on-line a La Grossa de Campdorà i has obtingut un premi reps un ingrés al compte bancari que has facilitat quan t’has registrat a la web.
  • Caducitat: Els premis caduquen al cap de 90 dies de la data del sorteig corresponent.

¿On puc cobrar les participacions de la Grossa de Cap d’Any?

Les participacions de la Grossa, l’associació és qui pagarà els premis, en cas de tenir algun premi us haureu de posar en contacte amb ells.

Si encara no tens cap número de la Grossa ja pots comprar la Grossa online.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?