Augmenten les vendes de la Grossa considerablement després de l’actuació policial de la Guàrdia Civil i policia Nacional el dia 1 d’octubre a Catalunya.

Majoritàriament Associacions de Pares i Mares d’Alumnes (AMPAS), penyes Barcelonistes, colles castelleres i centenars de fundacions i empreses estan cancel·lant les seves comandes de la Loteria de Nacional a Catalunya en el que sembla una forma de boicot a la Loteria Espanyola.

A partir del dia 2 d’octubre va començar a córrer per les xarxes socials i grups de whatsapp que la gent deixes de comprar loteria de nadal i compres loteria de la Grossa.

Pel que hem pogut contrastar, parlant amb administracions de loteria espanyola centenars d’entitats que ja tenien la loteria reservada fins i tot les participacions impreses han decidit cancel·lar tota la comanda. En conseqüència la majoria d’entitats que feien loteria espanyola ara ens demanen informació per fer participacions de la Grossa de Cap d’Any.

Les condicions per fer participacions de la Grossa són similars que amb la loteria de nadal. La loteria no s’ha de pagar per avançat, nosaltres us farem el disseny i les impressions de les participacions sense cap cost i tot el que no es vengui es pot tornar. Si vols fer participacions per la teva entitat o empresa pots trucar al 972218995 o enviar un correu a info@lagrosscatalana.com

Per les entitats molt grans i que venen molta loteria el que fem dividir-ho per grups. Per exemple un club de futbol que vengui 20.000 euros de loteria espanyola el que fan les entitats és participacions de 5 euros i 4 números per cada equip. Així doncs l’infantil jugaria a quatre números, el juvenil a quatre números més i així successivament. A més cada participació té un disseny diferent amb la foto de cada un dels equips i per l’entitat en jugar tants números tindrà més reintegres assegurats i en conseqüència més beneficis.

Com es configura una participació?

Els números de la Grossa de Cap d’Any estan formats per 80 bitllets de 5€ cadascun, i per tant, hi ha disponibles com a màxim 400€ del mateix número. Tanmateix, si necessiteu un import superior, podreu fer combinacions de diferents números.

EXEMPLE 1

Una associació vol fer participacions de 5 € cadascuna, comprant 2.000 € de loteria. Cada una inclouria 4 € de loteria i 1 € de donatiu. En aquest cas s’haurien d’utilitzar 5 números sencers (5 x 400 € = 2.000 €). A cadascuna de les 500 participacions es jugaria 0,8 € de cada número. Si toqués el primer premi a un dels 5 números jugats, cada participació obtindria 16.000 € de premi.

Moltes entitats i empreses estant fent participacions. Ara és el moment de fer el canvi. Si vols fer participacions de la Grossa per la teva entitat o empresa sol·licite-les aquí

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?