Augmenten les vendes de la Grossa 2018

Augment considerable de la venda de bitllets de la Grossa de cap d’any.
A la Grossa de Campdorà hem notat un fort augment de les vendes de loteria de la Grossa. Els motius que expliquen aquest augment els donem principalment al fet d’haver repartit dos anys consecutius dos grans premis de loteria i el moment polític en què ens trobem.

En primer lloc, aquest augment l’hem trobat amb participacions per entitats i empreses. Cada vegada més entitats i empreses aposten per fer les seves participacions amb la Grossa de Campdorà. El fet de tenir un disseny personalitzat, un assessorament totalment planificat i ser els únics que tenim experiència amb els pagaments dels premis, deriva al fet que cada vegada més entitats volen fer participacions amb nosaltres. Si vols informació de com fer participacions per la teva empresa, pots sol·licitar-ho enviant un correu electrònic a info@lagrossacatalana.com o trucant al 972 21 89 95.

En segon lloc, hem trobat també un augment important amb la venda de bitllets a la nostra seu social (Restaurant Can Barceló), el fet d’haver potenciat la nostra marca i haver donat dos grans premis en dos anys consecutius, fa que cada dia tinguem més vendes.

En aquest sentit estem molt contents perquè cada cop la nostra marca és més coneguda arreu del territori.
Si vols comprar número de la Grossa, pots fer-ho a través de la nostra web o acostar-te al Restaurant Can Barceló (Carretera Palamós s/n 17461- Campdorà (Girona), horari de 8.00 a 17.00)

En tercer lloc, també tenim moltes peticions de números en concret. Els números més demanats sempre són dates de naixement, dates de casament o fites importants per un grup de persones. Si vols el teu número en concret de la Grossa, pots demanar-lo aquí.

Per últim, encara tenim números enters disponibles, totes aquelles persones que vulguin tot un número complet de la Grossa (45 bitllets) podeu comprar-lo aquí, o trucar al 972 21 89 95 i passar-lo a recollir.

Compra ara el teu bitllet de la Grossa 2018 

Comprar la Grossa de Cap d’any mai havia estat tan fàcil, ràpid i segur.

Segueix-nos a Facebook, Instagram o Twitter per estar atent a totes les novetats del sorteig de la Grossa 2018.

1r premi de la Grossa 2017, venut aquí (valorat en 8 milions d’euros)
2n premi de la Grossa 2016, venut aquí (valorat en 3 milions d’euros)

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?