Anunci la Grossa Sant Jordi 2022

L’anunci de la Grossa de Sant Jordi 2022 encara no està disponible, però segurament tractarà sobre l’amor, Sant Jordi, Llibres i Roses.

Després de veure les idees dels diferents anuncis de la Grossa Sant Jordi durant aquest període temps estem segurs que el toc d’humor a l’anunci la Grossa Sant Jordi 2022 no faltarà.

Ben aviat estarà disponible anunci la Grossa Sant Jordi i es podrà veure a través dels anuncis que estaran a la Ràdio i a TV3 o com sempre a través de la web oficial de Loteries Catalunya o el seu canal de YouTube.

Recordeu que el sorteig de la Grossa de Sant Jordi té un premi extraordinari de 2.000.000€ al número i la sèrie. Tot i que l’anunci de la Grossa de Sant Jordi encara no ha sortit a la llum, sí que es pot comprar la Grossa i sense el vostre número de la Grossa de Sant Jordi, no hi ha possibilitat a premi. No et quedis sense el teu número i entra a comprar la Grossa de Sant Jordi.

Com han sigut els anuncis de la Grossa Sant Jordi

A continuació podem gaudir dels diferents anuncis de la Grossa de Sant Jordi des del 2017 fins a l’actualitat:

Anunci la Grossa Sant Jordi 2017

A l’anunci de la Grossa de Sant Jordi 2017 és dels primers anuncis de Loteries Catalunya sobre Sorteig de Sant Jordi, on promocionen a través de l’amor de diferents parelles.

Anunci la Grossa Sant Jordi 2018

A l’anunci de la Grossa de Sant Jordi 2018 canvia totalment d’estil, entren els anuncis de la Grossa amb un toc d’humor on aposten per barrejar l’amor i humor per promocionar la venta del sorteig.

Anunci la Grossa Sant Jordi 2019

A l’anunci de la Grossa de Sant Jordi 2019 fan un gir a la tipologia d’anunci, no veiem una referència clara a les roses i llibres, sinó que veiem una clara referència que es tracta d’un premi extraordinari.

Anunci la Grossa Sant Jordi 2020

A l’anunci de la Grossa de Sant Jordi 2020 observem que fan una clara referència a tot el que pots somiar a obtenir gràcies al premi extraordinari.

Anunci la Grossa Sant Jordi 2021

A l’anunci de la Grossa de Sant Jordi 2021 aposten per tornar a fer referència a l’amor, a les roses, llibres d’un dia tan maco com és la diada de Sant Jordi!

I a tu quin anunci la Grossa Sant Jordi t’agrada més? Ja has començat a somiar que faràs amb el teu premi?

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?