Els amulets més utilitzats a la loteria de la Grossa

Els amulets més utilitzats a la loteria de la Grossa

Quins son els amulets més utilitzats a la loteria de la Grossa ? Ets supersticiós? T’agrada tenir a prop els teus amulets per tenir bona sort? Si somies amb que et toqui la Loteria i per això estàs aquí, des de la Grossa de Campdora t’ensenyem quins són els amulets imprescindibles i més desitjats del món perquè la sort estigui del teu costat:

El Trèvol de 4 fulles

Els trèvols de quatre fulles i els seus poders místics, procedeixen principalment de llegendes de tradició irlandesa. Algunes d’aquestes històries expliquen que aquestes inusuals plantes et atorgaven el do de veure les fades i així poder eludir-, altres, que els trèvols de tres fulles ens protegeixen de les fades i els de quatre ens fan amos d’elles. No obstant això, per a moltes persones la sort ja comença amb el simple fet de trobar-se amb un, ja que només un de cada 10.000 compta amb aquesta alteració genètica.
la ferradura
Hi ha diverses llegendes sobre aquest element. La més estesa diu que fa molt de temps un ferrer li va posar unes ferradures de ferro al diable, i des de llavors va prometre allunyar-se de totes les cases que tinguessin una ferradura a la porta. Sigui quin sigui el motiu pel qual donen sort, el que sí que sabem és que la ferradura que facis servir ha de ser de ferro, estar penjada a l’entrada de casa teva o oficina i col·locada amb les puntes cap amunt perquè pugui carregar amb la bona sort.

La pota de conill

La veritable llegenda consisteix en que has de capturar un conill en un cementiri durant la nit, i mentre portis la seva pota esquerra a la butxaca esquerre estaràs protegit dels mals esperits. A nosaltres ens agrada més que les potes segueixin unides al seu amo, per això, en aquest cas, recomanem fer servir les potes de conill falses, que en la creença popular atreuen la mateixa sort i riquesa mentre la portis a sobre que les de veritat.

La tortuga

Es creu que la tortuga és un animal que dóna bona sort causa de la seva llarga vida. En llocs com Cuba, diuen que si deixes caminar a una tortuga sobre el teu dècim de loteria et donarà sort i tindràs més probabilitats de guanyar.

L’arc de sant Martí

Els arc de sant Martí es consideren un símbol de bona sort per la creença que si aconsegueixes arribar al seu extrem trobaràs una foia d’or.

Les marietes

Aquests petits animalons són símbol de bona sort en molts països, de fet a Alemanya es diuen literalment bestiola de la sort “Glueckskaefer”. Hi ha moltes teories sobre la seva relació amb la sort. Es diu que com més vermelles i més punts tinguin més sort donen. També se suposa que si una se’t posa sobre has de deixar-la fins que decideixi anar-se’n per si mateixa perquè t’arribi la bona sort. Per sort, són una bestiola molt atractiu, de manera que pots portar penjolls inspirats en marietes o tenir un petjapapers amb la seva forma.

La Grossa de Campdorà

També pots aconseguir tenir la SORT del teu costat, i ho aconseguiràs comprant el teu bitllet de la Grossa aquí. A la Grossa de Campdorà ens encarregarem de portar la teva sort a casa teva. Comprar la Grossa mai havia estat tant ràpid, fàcil i segur. 

També pots proposar a la teva empresa comprar a la Grossa i compartir al teva felicitat amb tots els teus companys de feina. Fes les participacions de la Grossa per la teva empresa, entitat o associació aquí

I si vols demanar un número en concret de la Grossa, una data de neixament dels teus fills, una data especial… demana el teu número preferit de la Grossa a l’apartat número en concret i amb menys de 24 hores et direm si està disponible.

 

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?