Aquest any com a novetat és redueix l’emissió de números fins al 80.000 a diferència de l’any passat que arribava al 99.999. Aquesta modificació permetrà que el primer premi no quedi obsolet.

Un número estarà compost per 100 bitllets de 5 euros cada un, el que fa un total de 500 euros. S’han posat a la venda un total de 40 milions d’euros i loteries de Catalunya espera vendre el total dels dècims emesos.

Loteries de Catalunya aquest any ha decidit apostar perquè moltes més entitats vulguin fer participacions tant per associacions com empreses, una idea en la qual des de la Grossa de Campdorà ja vam ésser pioners en aquest model.

Aquest any Loteries de Catalunya farà les impressions a totes aquelles entitats que ho desitgin. Cal recordar que totes les impressions que realitzi Loteries de Catalunya per participacions seran un model estàndard, en el qual l’entitat no podrà personalitzar els seus dissenys.

A la Grossa de Campdorà oferim també les impressions de les participacions totalment gratuïtes amb la gran diferència que tots els nostres dissenys són personalitzats i molt més fàcils d’identificar degut al seu disseny personalitzat. Nosaltres us podem donar la imatge que la vostra associació és mereix i tot de forma gratuïta.

A més a més som els únics que tenim l’experiència, l’any passat més de 100 entitats ja van confiar amb nosaltres, per tal de que no tingueu cap tipus de problema amb els pagaments de les butlletes. Som els únics que us podem donar tot l’assessorament que suposa fer participacions de loteria.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?