La Grossa

Al nostre restaurant situat a Campdorà pots comprar La Grossa. El que més bé sabem fer, és, sense dubte, repartir premis, i és per aquest motiu que milers de clients confien en nosaltres i compren els seus bitllets de La Grossa aquí. Som l’únic punt de venda que hem repartit dues vegades seguides  La Grossa de Cap d’Any i vam ser els pioners en posar a la venda els bitllets de La Grossa de forma electrònica.

A través de la nostra web podreu Comprar la Grossa en format físic (els bitllets us arribaran a casa) o en format digital (nosaltres custodiem els bitllets i en cas de premi s’abonen directament al compte bancari indicat), no et quedis sense el teu número de La Grossa.

BITLLETS A L’ATZAR DE LA GROSSA

TERMINACIONS   0 · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9

FES PARTICIPACIONS DE LA GROSSA PER LA TEVA EMPRESA O ENTITAT

Nosaltres ens encarreguem de fer-vos el disseny, impressió i reserves totalment gratuït, sense haver de pagar els números per avançat i amb la possibilitat de retornar aquelles participacions que no es venguin.

CONEIX A LA GROSSA DE CAMPDORÀ

Sóm el punt de venda més important i amb més solera de Loteria de Catalunya on també pot comprar la Grossa d’estiu.

SOLIDARITAT

Destinem els beneficis a programes socials de Catalunya

100% SEGUR

Utilitza la forma de pagament que et resulti més còmoda.

PUNT DE VENDA N 1

Més de 4.000.000€ repartits ens avalen com al punt de venda que més ven de Loteria de Catalunya

grossa de campdorà

Vols jugar de la manera més fàcil i còmoda?

Ara pots comprar La Grossa per internet amb La Grossa de Campdorà

Disposem de dos sistemes de venda: el tradicional amb l’enviament de bitllets de loteria a domicili o el sistema electrònic. En els dos casos, el preu del bitllet és de 10 euros, exactament igual que si véns a comprar-los en el nostre punt de venda autoritzat.

grossa de campdorà
EL QUE DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS
BLOG

NOTÍCIES DE LA GROSSA DE CAMPDORÀ

PREGUNTES FREQÜENTS

La Grossa, són una sèrie de rifes creades per Loteries de Catalunya i que és va celebrar per primer cop amb la Grossa de Cap d’Any al 2013. Tots els beneficis de Loteries de Catalunya és destinen a programes socials a Catalunya.

En l’actualitat, Loteries de Catalunya té quatre sortejos amb el nom de la Grossa com són: Cap d’Any, Sant Jordi i de l’Estiu i els Divendres.

La Grossa de Cap d’Any és un joc de loteria passiva que és celebra el dia 31 de desembre. És posen a la venda 100.000 números (del 00000 al 99.999), amb un total de 50 sèries, cinc de les quals en format electrònic. El preu per bitllet és de 10 euros i el premi és de 200.000€ per bitllet.

La Grossa de Sant Jordi, és un sorteig extraordinari que se celebra el dia 27 d’abril amb motiu de la festa de Sant Jordi, on a Catalunya se celebra regalant llibres i roses. El preu del bitllet és de 5€ i té un premi extraordinari al número i la sèrie de 2.000.000€

La Grossa d’Estiu, és un nou joc de loteria passiva que realitzarà el seu primer sorteig el 26 de juliol. El preu del bitllet és de 5€ i té un premi extraordinari al número i la sèrie de 2.000.000€.

La Grossa del divendres, és un sorteig setmanal que es realitza cada divendres. Començarà el dia 11 de setembre amb un premi de 500.000€. El preu de cada bitllet és de 3 euros.

La Grossa de Cap d’Any és un joc de loteria passiva que és celebra el dia 31 de desembre. És posen a la venda 100.000 números (del 00000 al 99.999), amb un total de 50 sèries, cinc de les quals en format electrònic. El preu per bitllet és de 10 euros i el premi és de 200.000€ per bitllet.
Els bitllets es poden adquirir als punts de venda habituals de Loteries de Catalunya, entre ells hi ha la Grossa de Campdorà. A més a més per Cap d’Any i Sant Jordi també disposen d’una xarxa de distribució complementària, formada principalment per supermercats.

Si has jugat en línia a La Grossa de Campdorà i has obtingut un premi, reps un ingrés en el compte bancari que has facilitat.

Caducitat: Els premis caduquen al cap de 90 dies de la data del sorteig corresponent.  Pots comprovar la grossa per  si tens algun premi amb nosaltres.

Els premis corresponents a la Grossa, es paguen:

  • Fins a 120 € a qualsevol punt de venda de Loteries de Catalunya.
  • Els premis superiors a 120 i fins a 9.999,99 € euros també es poden cobrar a qualsevol punt de venda de loteries de Catalunya, en aquest cas els premis es cobraran a través de transferència bancària. Us recordem que al nostre punt de venda pagarem els premis fins 9.999,99 . Si voleu cobrar algun premi sense sortir de casa també paguem els premis, heu de enviar un email a info@lagrossacatalana.com o whatsapp a669 07 19 04  i enviar foto del bitllet, i certificat de número de compte IBAN. En dos dies tindreus els diners al vostre compte bancari.
  • A més a més, per premis superiors a 50 euros també es poden cobrar a  qualsevol oficina de  CaixaBank.
  • Els premis superiors a 10.000€, es podran cobrar a qualsevol oficina de CaixaBank o l’Oficina d’Atenció,Informació i Pagament de Premis de Loteries de Catalunya (Enric Granados, 33 – 08007 Barcelona).

Els bitllets de la Grossa de Cap d’Any 2022 ja estan a la venda. Com cada any, el pròxim 31 de desembre les boles repartiran la sort entre els 100.000 números emesos per aquest sorteig, que van des del 00000 fins al 99.999 amb un total de 50 sèries, cinc de les quals en format electrònic. El preu per bitllet serà de 10 euros

Quins són els premis de la Grossa 2022 ?

Hi haurà 5 grans premis. La Grossa, primer premi, amb un import de 200.000 € per cada bitllet. El segon premi, 65.000 € per bitllet, el tercer, 30.000 € per bitllet; els quarts, 10.000 € per bitllet i finalment, els cinquens, 5.000 € per bitllet.

Menú
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?