La Grossa

A La Grossa de Campdorà pots comprar els teus números per a qualsevol sorteig que la loteria de La Grossa celebrarà aquest 2024.

El que millor sabem fer és, sens dubte, repartir premis, i per això milers de clients confien en nosaltres i compren els seus bitllets de La Grossa en cada sorteig.

Som l’únic punt de venda de Loteries de Catalunya que ha repartit dues vegades seguides el premi de La Grossa i vam ser els pioners a posar a la venda els bitllets de La Grossa de manera electrònica.

A través de la nostra web podràs comprar els teus números de la Grossa per tots el sorteigos de 2024 en format físic (els bitllets t’arribaran a casa) o en format digital (nosaltres custodiem els bitllets i un cop dut a terme el sorteig, rebràs un email informant del resultat, si tens algun premi inferior a 2000€ et farem l’ingrés al teu compt d’usuari).

No deixis passar el pròxim sorteig. Tria el teu número i compra el teu bitllet de La Grossa.

Sortejos de la Grossa 2024

COMPRA ARA ELS TEUS NÚMEROS PEL PRÒXIM SORTEIG DE LA GROSSA

TERMINACIONS   0 · 1 · 2 · 3 · 4 · 5 · 6 · 7 · 8 · 9

PARTICIPACIONS DE LA GROSSA

FES PARTICIPACIONS DE LA GROSSA PER A LA TEVA EMPRESA O ENTITAT AMB TOTS ELS AVANTATGES

Si tens una empresa o una organització reparteix la sort entre els teus traballadors, clients i amics de forma fácil.

Nosaltres ens encarreguem de fer-vos el disseny, impressió i reserves totalment gratuït, sense haver de pagar els números per avançat i amb la possibilitat de retornar aquelles participacions que no es venguin.

CONEIX A LA GROSSA DE CAMPDORÀ

Sóm el punt de venda més important i amb més solera de Loteries de Catalunya.

Des del 2010, la Grossa de Campdorà és el punt de venda de La Grossa que més premis reparteix i compta amb milers de clients repartits pel món sencer.
A través de la pàgina web podeu comprar billets de La Grossa des de qualsevol lloc del món amb un servei òptim i eficient.

SOLIDARITAT

Destinem els beneficis a programes socials de Catalunya

100% SEGUR

Utilitza la forma de pagament que et resulti més còmoda.

PUNT DE VENDA N 1

Més de 4.000.000€ repartits ens avalen com al punt de venda que més ven de Loteria de Catalunya

grossa de campdorà

Vols jugar de la manera més fàcil i còmoda?

Ara pots comprar La Grossa per internet amb La Grossa de Campdorà

Disposem de dos sistemes de venda: el tradicional amb l’enviament de bitllets de loteria a domicili o el sistema electrònic. En els dos casos, el preu del bitllet és de 10 euros, exactament igual que si véns a comprar-los en el nostre punt de venda autoritzat.

grossa de campdorà
EL QUE DIUEN ELS NOSTRES CLIENTS
BLOG

NOTÍCIES DE LA GROSSA DE CAMPDORÀ

PREGUNTES FREQÜENTS SOBRE LA LOTERIA DE LA GROSSA

QUÈ ÉS LA LOTERIA DE LA GROSSA?

La Loteria de La Grossa, són una sèrie de rifes creades per Loteries de Catalunya i que és va celebrar per primer cop amb la Grossa de Cap d’Any al 2013. Tots els beneficis de Loteries de Catalunya és destinen a programes socials a Catalunya.

En l’actualitat, Loteries de Catalunya té quatre sortejos amb el nom de la Grossa com són: La Grossa de Cap d’Any, La Grossa de Sant Jordi, La Grossa de la Diada i La Grossa dels Divendres. A més  a més també té els sortejos de La Grossa del Divendres Especial Revetlla o La Grossa Especial la Castanyada.

La Grossa de Cap d’Any és un joc de loteria passiva que és celebra el dia 31 de desembre. És posen a la venda 100.000 números (del 00000 al 99.999), amb un total de 50 sèries, cinc de les quals en format electrònic. El preu per bitllet és de 10 euros i el premi és de 200.000€ per bitllet.

La Grossa de Sant Jordi, és un sorteig extraordinari que se celebra el dia 27 d’abril amb motiu de la festa de Sant Jordi, on a Catalunya se celebra regalant llibres i roses. El preu del bitllet és de 5€ i té un premi extraordinari al número i la sèrie de 2.000.000€

La Grossa de la Diada , és un nou joc de loteria passiva que realitzarà el seu primer sorteig el 11 de setembre.  El preu del bitllet és de 5€ i té un premi extraordinari al número i la sèrie de 2.000.000€.

La Grossa del Divendres, és un sorteig setmanal que es realitza cada divendres. El preu de cada bitllet és de 3 euros amb un premi de 50.000 euros per bitllet. A més  a més també hi ha diversos sortejos especials com la Grossa del Divendres Especial Revetlla o  Especial la Castanyada. El preu dels bitllets als sortejos dels Divendres Especials és de 5 euros amb un premi de 100.000 euros per bitllet.

L’última incorporació és la loteria La Dooble. El sorteig de la qual va tenir lloc el 20 de desembre de 2022 amb 2 tipus de premis: els individuals i els col·lectius. L’individual està dotat amb 1 milió d’euros i el col·lectiu dependrà de volum de vendes total.

QUÈ ÉS LA GROSSA DE CAP D’ANY?

La Grossa de Cap d’Any és un joc de loteria passiva que és celebra el dia 31 de desembre. És posen a la venda 100.000 números (del 00000 al 99.999), amb un total de 50 sèries, cinc de les quals en format electrònic. El preu per bitllet és de 10 euros i el premi és de 200.000€ per bitllet.

ON COMPRAR BILLETS LA GROSSA?

Els bitllets es poden adquirir als punts de venda habituals de Loteries de Catalunya, entre ells hi ha la Grossa de Campdorà. A més a més per Cap d’Any i Sant Jordi també disposen d’una xarxa de distribució complementària, formada principalment per supermercats.

COM ES COBREN ELS PREMIS EN LÍNIA?

Si has comprat els teus números a la nostre web de venda la Grossa, un cop dut a terme el sorteig, rebràs un mail informant del resultat, si tens un premi inferior a 2.000 euros et farem l’ingrés directament al teu compte d’usuari i des d’allà podràs transferir immediatament a la compte bancaria que desitgis.

En cas que el premi sigui superior a 2.000 euros, llavors t’explicarem els passos a seguir per tal de poder cobrar el premi.

ON ES PODEN COBRAR ELS PREMIS?

Els premis corresponents a la Grossa, es paguen:

    • Fins a 120 € a qualsevol punt de venda de Loteries de Catalunya. Els punts de venda autoritzats i amb màquina estan obligats a pagar els premis fins a 120 €.
    • Els premis superiors a 120 i fins a 9.999,99 € euros també es poden cobrar a qualsevol punt de venda de loteries de Catalunya, en aquest cas els premis es cobraran a través de transferència bancària. Us recordem que al nostre punt de venda pagarem els premis fins 9.999,99 €. Si voleu cobrar algun premi sense sortir de casa també paguem els premis, heu de enviar un email a info@lagrossacatalana.com o whatsapp al 669 07 19 04 i enviar foto del bitllet, i certificat de número de compte IBAN. En dos dies tindreus els diners al vostre compte bancari.
    • A més a més, per premis superiors a 50 euros també es poden cobrar a  qualsevol oficina de  CaixaBank.
    • Els premis superiors a 10.000€, es podran cobrar a qualsevol oficina de CaixaBank o l’Oficina d’Atenció,Informació i Pagament de Premis de Loteries de Catalunya (Enric Granados, 33 – 08007 Barcelona).
SORTEIGOS DE LA GROSSA 2024

En la nostra web de venda de loteria pots comprar amb total garantia i seguretat tots els bitllets dels diferents sortejos de la Grossa i la Dooble que se celebraran al llarg de 2024.
Si ets una empresa o organització, també pots fer participacions de la Grossa de Cap d’Any com ja fan molts clients des de fa anys.

PREMIS DE LA GROSSA 2024

Quins són els premis de la Grossa 2024 ?

La Grossa en els diferents sortejos reparteix una gran quantitat de premis. La Grossa de Cap d’Any amb un primer premi de 200.000 €, la Grossa de Sant Jordi amb un premi de 2.000.000 € al número i la sèrie, la Grossa de la Diada amb un premi de 2.000.000 € al número i la sèrie i els sortejos especials dels Divendres amb un premi de 100.000€ per bitllet.

keyboard_arrow_up
Enviar
Hola!
En que et podem ajudar?